Glasleverancier Qualiglas

Qualiglas Is een veelzijdige glasleverancier die zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt.

U kan bij ons terecht voor veelzijdig maatwerk zoals : vervangen van gebroken glas, alle isolerende beglazing (renovatie van enkel naar dubbel glas), glazen deuren, interieurbeglazing, snijden en slijpen van glas op maat (glazen meubelen).

Qualiglas kiest ervoor om uitsluitend met kwaliteitsglas van bekende producenten te werken. Ons uitgebreid en geavanceerd machinepark beschikt over allerlei afwerkingsmogelijkheden zodat creatieve ideeën vorm krijgen.

Als glasleverancier beschikken we over een eigen plaatsingsdienst met ervaren vakmensen die onze kwalitatieve glasproducten met de grootste zorg bij u plaatsen.

Geschiedenis

Qualiglas Van de Velde is een familiebedrijf dat kan bogen op een uitgebreide ervaring in glaswerken. Het bedrijf werd oorspronkelijk gestart in 1912 door Désiré Van de Velde en  is sindsdien van vader op zoon of dochter verdergezet  tot de dag van vandaag. Ondertussen is de vierde generatie werkzaam in het bedrijf.

Tijdens de wereldexpositie van 1958 werd in het Russisch en het Brits Paviljoen het glas geplaatst door Glaswerken Van de Velde.

Waarom Qualiglas

Waarom kiezen voor glasleverancier Qualiglas? We staat garant voor leveringen op korte termijn en een snelle service.  Bovendien staan wij altijd klaar voor noodinterventies (herstellingen glasschade). Op dit punt zijn wij enorm klantgericht, zo kunnen al onze klanten getuigen van een perfecte service en opvolging.

Qualiglas richt zich onder meer op de toelevering van bewerkte en onbewerkte glasproducten voor particulieren, aannemers, keuken- en badkamerspecialisten.
U kan altijd rekenen op ons vakmanschap, of het nu om een kleine opdracht of een omvangrijk totaalproject gaat.