Glaswerk van topkwaliteit

Qualiglas Van De Velde maakt, levert én plaatst al uw glaswerk. Van enkel en dubbel glas tot gelakt glas en spiegelglas in tal van prachtige tinten. Zoekt u veiligheidsglas dat écht tegen een stootje kan? Ga dan voor gelaagd of gehard glas.
Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u bij Qualiglas altijd kwaliteitsvol glaswerk met een strak, innovatief en tijdloos design.

Soorten glas

Snelle service voor al uw glaswerken

Bij glashandelaar Qualiglas bent u zeker van eersteklaskwaliteit. Alleen hoogwaardig glas van gerenommeerde producenten is goed genoeg voor uw project. We bewerken uw glas in ons eigen atelier waardoor wij u steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Ook voor de levering en plaatsing van uw glaswerk rekent u op onze vakmensen: we brengen al uw glaswerk veilig tot bij u of uw klant en plaatsen het meteen als u dat wilt. Snelle service? Daar gaan we prat op.

In noodgevallen staat Qualiglas 24/7 voor u klaar. Is er een glas gebroken? Bel ons op het nummer +32 (0)9 225 34 27.  Ons noodteam rukt meteen uit om uw glaswerk te herstellen. We ruimen zelfs de glasscherven op.

Gekleurd glas

Gekleurd glas geeft uw interieur een frisse en moderne look. Bij Qualiglas vindt u gekleurd glas in een ris sublieme tinten.

Illustratie of afbeelding op qualiglas.be van een plaatsing van glaswerk van dubbel glas.

Dubbel glas

Dubbel glas is ideaal voor uw buitenramen. We hebben allerlei soorten in huis: van gewoon dubbel glas tot zonwerend glas.

Qualiglas enkel glas aanbod

Enkel glas

Op zoek naar hoogwaardig glas om een deur, kast of tafel mooi af te werken? We maken enkel glas in diverse uitvoeringen.

Illustratie of afbeelding op qualiglas.be van een glazen douchedeur van gelakt glas.

Gelakt glas

Wilt u trendy gelakt glas in een opvallende kleur? Of liever neutraal? Wat u ook kiest, ons gelakt glas is van topkwaliteit. 

Qualiglas gelaagd glas aanbod

Gelaagd glas

Gelaagd glas is een soort veiligheidsglas dat beschermt tegen letsel en inbraak. Kies uw favoriet uit alle vormen en diktes! 

Spiegels

Een kleine ruimte breder maken? Of een laag plafond hoger? Speel met kleuren en … spiegels. Spiegelglas reflecteert en schept ruimte.

Illustratie of afbeelding op qualiglas.be van een glazen douchedeur van gehard glas.

Gehard glas

Gehard glas of getemperd glas is een soort veiligheidsglas dat perfect bestand is tegen hitte en schokken. We maken het precies zoals u wilt.

Interieurtoepassingen

Glas op maat van uw interieur

Zoekt u glaswerk voor uw interieur met een moderne look? Zoals glazen schuifdeuren, meubels of trappen? Dan vindt u bij Qualiglas zeker uw gading. Met vier generaties aan ervaring in glaswerken kennen wij de wereld van glas door en door. Bij ons kunt u rekenen op een piekfijne afwerking en glasheldere service.

Hebt u een bepaald soort glas op het oog? Of twijfelt u nog? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Gent of bekijk hiernaast alle mogelijkheden.

Glas op maat qualiglas

Glas op maat

Uw glas op maat laten versnijden, kleuren of bewerken zodat het voldoet aan de stijl van uw interieur? Zet ons aan het werk!

qualiglas glazen schuifdeuren ons aanbod

Glazen schuifdeuren

Een glazen schuifdeur biedt u licht en ruimte. Qualiglas maakt stijlvolle glazen schuifdeuren die perfect in uw woonkamer of kantoor passen.

 

Glazen deuren en wanden

Een glazen deur of wand voegt een extra dimensie toe aan uw interieur. Ideaal om ruimtes met weinig ramen lichter te maken.

balustrade

Glazen balustrades

Een glazen balustrade verzekert uw veiligheid in uw trappenhal, op uw balkon of terras en geeft u een glashelder uitzicht – zelfs als u zit.

 

qualiglas glazen douchedeuren

Glazen douchedeuren

Een glazen douchedeur oogt prachtig in elke badkamer. Dankzij het gehard veiligheidsglas kunnen ze ook tegen een stootje.

 

qualiglas glazen looptrappen loopglas

Glazen trappen en loopglas

Met een glazen trap en loopglas maakt u indruk. Qualiglas biedt de veiligste oplossingen aan voor ieders budget.

qualiglas glazen meubels en kasten

Glazen meubels en kasten

Extra cachet toevoegen aan uw interieur? We ontwerpen elegante en duurzame glazen meubels en kasten op maat. Geleverd aan huis!

Services

Voor dringende herstellingen staat ons noodteam dag en nacht voor u klaar.
Bel ons: +32 (0)9 225 34 27.

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Meer weten over Qualiglas?

Qualiglas Van De Velde is een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring in allerhande glaswerken. Een snelle service, de beste kwaliteit en een geschikte oplossing voor elk glasproject zijn onze kernwoorden.

Over ons

Bekijk onze realisaties

Een eeuw glazen maken, betekent dat er al ontelbaar veel projecten de revue zijn gepasseerd. Benieuwd naar wat we zoal op ons palmares hebben?

realisaties

Advies nodig voor uw project?

Heeft u vragen? Nieuwsgierig naar onze vlijmscherpe prijzen en kraakheldere afspraken?

 

Aarzel niet om contact op te nemen. We bespreken met veel plezier de mogelijkheden.
Bezoek zeker onze toonzaal in Gent om inspiratie op te doen!

Contact