Glazen trappen en loopglas

Glazen trappen: echte blikvangers

Een glazen trap in een ruimte is een echte blikvanger en geeft een gevoel van exclusiviteit. Glazen trappen en loopglas voelen zich helemaal thuis in het hedendaagse interieur, maar zijn ook perfect te combineren met een klassieke stijl.

Glazen interieurtoepassingen creëren een groter ruimtelijk gevoel en zijn een bron van licht. Glazen trappen en beloopbaar glas worden vervaardigd uit gelaagd glas of veiligheidsglas dat bestaat uit twee lagen glas met een folie ertussen. In het geval van een breuk blijven de glasscherven aan de folie kleven.

Kwaliteitsglas

Qualiglas werkt uitsluitend met glas van gerenommeerde leveranciers. Alle glaswerken worden uitgevoerd in ons eigen geavanceerde machinepark. Zo kunnen we u glazen trappen van de hoogste kwaliteit garanderen. 

Plaatsen van uw glazen trap

Een hoofdtrap, functionele trap of exclusieve trap plaatsen? Qualiglas Van De Velde biedt de klant de mogelijkheid om een volledig concept uit te werken met een metalen draagstructuur, voor elk budget en elke stijl. Benieuwd naar de mogelijkheden van loopglas? Kom en breng onze toonzaal een vrijblijvend bezoek.

Interesse in onze glazen trappen of ons loopglas? Vraag een gratis offerte aan of contacteer ons voor vakkundig advies op maat.