Interieurglas van Qualiglas

InterieurtoepassingenGlas in uw modern huis

Een groot deel van onze activiteiten bestaat  uit het plaatsen van interieurglas. Glas wordt meer en meer gebruikt in het hedendaagse interieur. Wij denken hieraan vooral aan:

Gelakt glas

Gelakt glas wordt vaak gebruikt  als interieurglas, bijvoorbeeld in badkamer- en keukeninterieurs. Gelakt glas is glas waarvan één van de zijden bedekt is met een laag lakverf van hoge kwaliteit. Het is verkrijgbaar in alle Ral en Ncs kleuren.

Vertrouw op onze expertise

Qualiglas staat voor een eeuw ervaring in glaswerken. Daardoor kennen we de wereld van glas door en door. We werken uitsluitend met glas van bekende leveranciers en versnijden en bewerken uw interieurglas in ons eigen geavanceerde machinepark. Bij ons kunt u rekenen op een piekfijne afwerking en een heldere service. 

Op maat van uw interieur

De mogelijkheden van interieurglas zijn eindeloos en daarom vinden wij het zeer belangrijk dit  te kunnen tonen aan onze klanten. Elk project wordt in detail bekeken en aangepast aan de persoonlijke behoeftes van de klanten en wordt uitgewerkt voor elk budget en elke stijl.

Meer weten? Kom dan langs in onze showroom en ontdek meer toepassingen van interieurglas.