<   Terug naar aanbod

Glazen douchedeuren voor een moderne look

Steeds meer mensen kiezen om zoveel mogelijk glas te verwerken in hun bouw- of renovatieproject. Ook in uw badkamer staat een glazen deur of wand perfect: geen lichtverlies, een groter ruimtegevoel en een moderne look.

Staat u niet graag in de kijker? Ga dan voor mat glas. Dat biedt u de nodige privacy én laat genoeg licht door. En hoe zit het met de veiligheid van glazen douchedeuren? Dankzij het gehard glas bent u helemaal gerust.

Douchedeuren uit glas dat tegen een stootje kan

Qualiglas maakt glazen douchedeuren uit gehard glas van 8 millimeter dik. Dat is 5 keer sterker dan enkel float glas, en kan dus gerust tegen een stootje. Breekt het toch? Dan valt uw glazen douchedeur in duizenden stompe stukjes uit elkaar. Geen kans op snijwonden dus.

U kan kiezen voor een glazen douchedeur met draaischarnieren of een schuifsysteem, ideaal voor kleine badkamers. We komen graag bij u langs om u te helpen de ideale glazen douchedeur voor uw badkamer te kiezen. Neem nu contact met ons op.

Illustratie of afbeelding op qualiglas.be van realisatie in glaswerk: totaalrenovatie van loft in oude loodsen in de Voorhavenlaan in Gent.

Uw inloopdouche toont nog ruimer met een glazen douchewand

Inloopdouches passen in ieders stijl en badkamer. Ze ogen heel stijlvol en modern, maar zijn ook praktisch, veilig en onderhoudsvriendelijk. Met een glazen douchewand maakt u het plaatje af.

Bij Qualiglas hebben we een douchewand voor elk budget en elke stijl. Houdt u van kleur in de badkamer? Geef uw glazen douchedeur of -wand dan een unieke uitstraling met gelakt glas. U kiest uit een brede waaier van NCS- en RAL-kleuren voor gelakt glas of gehard glas. Met een bijpassende of contrasterende kleur? Of gewoon eenvoudig: transparant of mat. De mogelijkheden zijn eindeloos, de kwaliteit feilloos.

<   Terug naar aanbod

Services

Wij produceren, snijden en slijpen al uw binnen- en buitenbeglazing op maat in ons eigen atelier.

Onze ervaren medewerkers leveren en plaatsen al uw glaswerk op het adres en tijdstip van uw keuze.

Voor dringende herstellingen staat ons noodteam dag en nacht voor u klaar.
Bel ons: +32 (0)9 225 34 27.

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Ontdek ons volledige aanbod

Als allround glazenmaker werken we met een uitgebreid gamma aan kwaliteitsglas. Enkel, dubbel, getint, gelaagd, allerhande interieurtoepassingen en veel meer.

aanbod

Bekijk onze realisaties

Een eeuw glazen maken, betekent dat er al ontelbaar veel projecten de revue zijn gepasseerd. Benieuwd naar wat we zoal op ons palmares hebben?

realisaties

Glazen douchedeuren (laten) plaatsen?

Interesse in glazen douchedeuren? Heeft u advies nodig voor uw project? Nieuwsgierig naar onze vlijmscherpe prijzen en kraakheldere afspraken? 

Aarzel niet om contact op te nemen. We bespreken met veel plezier de mogelijkheden.
Bezoek zeker onze toonzaal in Gent om inspiratie op te doen!

Contact